• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

PC-NL VOIP telefonie in de cloud

 

De voip telefonie van ons platform heeft vele voordelen

Het platform wordt volledig ingericht door onze professionals. Hiermee kunnen al uw wensen worden vervult. Eens prijs per maand, veel mogelijkheden en alles in de cloud.

 

Vele mogelijkheden waaronder

Wachtmuziek, wachtrij, doorkiesnummers, rechtstreekse nummers, intern bellen en doorschakelen, werktijden instellen, automatisch doorschakelen en nog vele andere functies. Wij kunnen het platform volledig naar wens aanpassen. Omdat we werken met code regels zijn de mogelijkheden bijan oneindig. Daarom kunnen we dus ook aan de gekste vragen voldoen.

 

Plaform met monitoring

U kunt in het platform zien hoelang en met wie iedereen belt. Ook kunt u zien of er mensen in de wachtrij staan en hoelang. U dit per medewerker bekijken of per toestel.
Ook is het mogelijk om dus achteraf gesprekken terug te luisteren om te beoordelen of de klant op de juiste manier geholpen wordt.

 

Automatische gespreksopname

Desgewenst worden de gespreken opgenomen en een afgesproken tijd bewaard in het platform. Deze kunt u dan terugluisten om te beoordelen of het gesprek volgens de normen van uw bedrijf verlopen. Uiteraard kunnen ook gemaate afspraken achteraf worden terug geluisterd. Dit voorkomt vaak achteraf dicussie met uw klant omdat het bewijs is opgenomen.
Echter is het aan te raden dit vooraf aan te geven. Dit is enkel verplicht om als juridisch beweis te gebruiken. Voor eigen gebruik is niet noodzakelijk.

 

Softphone voor mobiel en vaste toestellen

Ons platform is zowel voor mobiel gebuik geschikt als voor vaste toestellen. Ook is het mogelijk om vaste toestellen door te schakelen naar een mobiel nummer. Dit kan bijvoorbeeld als u niet bereikbaar bent op uw vaste toestel een uitkomst zijn. Ook voor de collegas is het mogelijk om intern te bellen of door te schakelen. 

 

Telefonie voor thuiswerkplekken

Ons platform draaid volledig in de cloud. Dit heeft met name een voordeel, als uw internetstoring heeft werkt het systeem mobiel ook via 4g of 5g. In het geval van mensen die thuis werken is het mogelijk om een toestel mee te nemen, thuis aan te sluiten en het werkt vlekkeloos. Omdat de telefoon enkel voorzien hoeft te zijn van een internetverbinding en zelf  de connectie met het platform zoekt is dit erg makkelijk te realiseren. U blijft gewoon hetzelfde interne nummer houden en u bent makkelijke bereikbaar via dezelfde weg als op kantoor.

 

Onbeperkt bellen

Wij bieden 2 mogelijkheden, onbeperkt bellen NL of onbeperkt bellen EU. Dit zit in het account inbegrepen. De kosten die gemaakt worden buiten de bnundel zullen dan maandelijks verekend worden.  Uiteraard kunnen we natuulrijk betaalde service nummers ook gewoon blokkeren. Zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.


Tarieven

Wij bieden ons platform tegen zeer scherpe tarieven aan.

Echter is het maatwerk en is dus voor elke wens een andere prijs. Maar we kunnen een richting geven.
Het inrichten van de telefonie is eenmalig en het platform is per maand.

1x telefoon nummer        2,50 per maand
1x Onbeperkt bellen NL  19,50 per maand
1x onbeperkt bellen EU   26,50 per maand

U heeft dus al een werkend systeen voor 22 euro per maand ex BTW.
Dit systeem kunt u toepassen op 10 telefoons. 

Buiten de EU is altijd op basis van belminuten. Afhankelijk van de bundel kunt u dus onbeperkt bellen enkel in NL of ook onbeperkt bellen in de EU. 
De minuten die buiten de bundel vanllen flucteren in prijs, maar is uiteraard centen werk.

Al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar, we vinden het belangrijk dat onze klanten ergens anders heen kunnen  als ze niet tevreden zijn over onze diensten. Omdat wij altijd ons best zullen doen om zo goed mogelijk de kwaliteit te waarborgen houdt dit ons scherp en blijft u klant omdat u tevreden bent en niet omdat u vast zit aan een contract.