• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

PC-NL: Specialist in refurbished computers en laptops!
Wij geloven in het hergebruiken van artikelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Het bespaart u namelijk veel geld zonder dat u op de garantie of service in moet leveren.

Wij verkopen uitsluitend zakelijke gebruikte artikelen. Deze producten zijn vaak afkomstig uit leasecontracten van 2 of 3 jaar. Het komt in de praktijk vaak voor dat deze laptops als reserve laptop of als back-up laptop worden ingezet. Dit betekent vaak dat deze producten amper gebruikt zijn en er ook als nieuw uitzien. Omdat deze laptops gemaakt zijn voor de zakelijke markt hebben ze vaak een nieuwprijs boven de 1000 euro en zijn het erg betrouwbare machines.

Deze producten zijn stevig, robuust en kunnen tegen een stootje. Wij geven hier dan ook minimaal één jaar garantie op. De garantie kunt u zelfs uitbreiden tot wel 3 jaar. Dit is voor ons mogelijk vanwege de hoge kwaliteit van deze producten. Wij hebben een systeem dat ervoor zorgt dat de computer volledig gecontroleerd wordt en voorzien van de laatste software volledig up-to-date wordt afgeleverd.

Daarbij bieden wij hulp op afstand voor eventuele problemen die u ondervindt op softwareniveau en zullen wij u altijd minimaal 14 dagen de tijd geven om uw aankoop te proberen en te testen.

Bent u niet tevreden, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Kortom; alles om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent!