• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

Welkom bij PC-NL Duiven centrum.

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze vestiging in het centrum te sluiten.
Dit met name doordat we opnieuw in lockdown moesten en we toch ook tegen behoorlijk wat nadelen aan liepen van een 2e vestiging. Met name de bezetting en het verdelen van de mankracht en de voorraad over 2 vestigingen vallen zeker niet altijd mee.

We hebben ons doel bereikt om meer naamsbekendheid op te bouwen binnen de gemeente Duiven.
Daar zijn we ook erg blij mee, hierdoor kunnen we de volledige focus weer leggen op onze andere vestiging op het industrieterrein Centerpoort-Noord.

Een vestiging op het industrieterrein heeft ook zeker voordelen. U kunt namelijk midden voor de deur parkeren. Wij hebben hele lekkere koffie en hebben altijd tijd om u te voorzien van een goed advies of  u snel te kunnen helpen.

De winkel in het centrum hebben wij verplaatst.

Voor alle winkelvoorraad kunt u bij ons terecht op onze andere locatie, op het industrieterrein. Daar hebben we de hele winkel opgebouwd in onze showroom, die hebben we omgebouwd naar een ruim opgezette winkelruimte met een koffietafel in het midden.

Hier hebben wij ook een grote voorraad van vele soorten kabels, hardware, computers en laptops. Ook bieden wij hier een uitgebreide reparatie service zonder onderzoekskosten, u kunt dus hier geheel kosteloos uw product laten controleren.

 

Openingstijden PC-NL op Marketing 37b zijn HIER te vinden!

Wat is de meerwaarde van PC-NL in Duiven?

We zijn erg toegankelijk, u kunt gerust binnen lopen voor een praatje of een kop koffie. We nemen onze taken erg serieus, daarom betaald u bij ons dus ook geen onderzoekskosten. We kijken uw systeem volledig gratis voor u na. Vervolgens zal er een advies uitkomen waar u van op de hoogte gebracht zult worden. Hierdoor weet u vooraf dus precies wat en of u onkosten gaat hebben aan de reparatie. Ook kunt u hier voorledig zonder kosten vanaf zien.

Verkoop van refurbished computers/laptops

Wat is refrubished en waarom zou je voor refurbished kiezen als je ook een nieuwe kan kopen voor bijna dezelfde prijs? 

Het refurbishen van elektronica betekend eigenlijk het opkopen van 2e hands elektronica, dan het opknappen van deze elektronica en dan weer het verkopen van deze elektronica. Alleen dit gaat bij ons dit nog een stapje verder, omdat wij hierin gespecialiseerd zijn kunnen wij zonder zorgen garantie op onze refurbishde elektronica bieden.

Wij geven altijd minimaal 1 jaar garantie en altijd 2 weken omruilgarantie op enige producten die wij verkopen. Hiermee bepaald u dus zelf of uw aankoop voldoet aan uw eisen. Als het product niet voldoet aan uw eisen, kunt u gewoon terugkomen met het product en zorgen wij ervoor dat u de juiste oplossing krijgt.