• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

Welkom bij PC-NL Duiven centrum.

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze vestiging in het centrum te sluiten.
Dit met name doordat we opnieuw in lockdown moesten en we toch ook tegen behoorlijk wat nadelen aan liepen van een 2e vestiging. Met name de bezetting en het verdelen van de mankracht en de voorraad over 2 vestigingen vallen zeker niet altijd mee.

We hebben ons doel bereikt om meer naamsbekendheid op te bouwen binnen de gemeende Duiven.
Daar zijn we ook erg blij mee, hierdoor kunnen we de volledige focus weer leggen op onze andere vestiging op het industrieterrein Centerpoort-Noord.

Een vestiging op het industrieterrein heeft ook zeker voordelen. U kunt namelijk midden voor de deur parkeren. Wij hebben hele lekkere koffie en hebben altijd tijd om u te voorzien van een goed advies of  u snel te kunnen helpen.

De winkel hebben wij verplaatst.

U kunt bij ons terecht voor alle winkelvoorraad, we hebben de hele winkel opgebouwd in onze showroom. Een ruim opgezette winkelruimte met een koffietafel in het midden.

Grote voorraad van vele soorten kabels, hardware, computers en laptops.
Wij bieden uitgebreide reparatie service zonder onderzoekskosten. U kunt dus geheel kosteloos uw product laten controleren.

 

Openingstijden PC-NL op Marketing 37b:

ma  10.00 - 19.00
di  10.00 - 19.00
wo  10.00 - 19.00
do  10.00 - 19.00
vr  10.00 - 19.00
za  09.00 - 18.00
zo  Gesloten

Google MapsDe Route beschrijving vindt u hier.     

Wat is de meerwaarde van PC-NL in Duiven?

We zijn erg toegankelijk, u kunt gerust binnen lopen voor een praatje of een kop koffie. We nemen onze taken erg serieus. Daarom betaald u bij ons dus ook geen onderzoekskosten, we kijken uw systeem volledig gratis voor u na. Vervolgens zal er een advies uitkomen waar u van op de hoogte gebracht zult worden. Hierdoor weet u vooraf dus precies wat en of u onkosten gaat hebben aan de reparatie. Ook kunt u hier voorledig zonder kosten vanaf zien.

Verkoop van refurbished computers/laptops

Wat is refrubished en waarom zou je voor refurbished kiezen als je ook een nieuwe kan kopen voor bijna dezelfde prijs. Koop is 2e hands niet de ellende van een ander?

Wij zorgen voor de beste voorwaarden voor, minimaal een jaar garantie en altijd 2 weken omruilgarantie. U bepaald dus zelf of uw aankoop voldoet aan uw eisen. Doet deze dat niet komt u het product weer terug brengen naar de winkel en wij zorgen ervoor dat u een juiste oplossing krijgt.