• Lorem ipsum

Welkom bij PC-NL Duiven centrum.

Op zaterdag 10 juli hebben we onze winkel feestelijk geopend met het bijzijn van de burgermeester en de kinder burgemeerster van Duiven.

 

Openingstijden PC-NL Duiven centrum:

ma  Gesloten
di  10:00 - 18:00 uur
wo  10:00 - 18:00 uur
do  10:00 - 18:00 uur
vr  10:00 - 18:00 uur
za  10:00 - 18:00 uur
zo  Gesloten

Wat kunt u verwachten van onze winkel in Duiven.

We hebben een tijdelijke winkel geopend in het centrum van Duiven, we hebben dit met name gedaan vanwege de hoge leegstand en natuurlijk ook om meer naamsbekendheid te genereren in Duiven zelf. We hebben een vestiging op het industrieterein van Duiven. We ontvangen hier klanten vanuit alle windstreken, maar helaas weten de bewonder van Duiven zelf ons wat minder goed te vinden.

"Wilco"
Online verkoop is leuk om te doen, maar erg onpersoonelijk. Omdat we eerder een winkel hebben gerund met succes in het dropje Leersum, willen we het op dezelfde manier gaan doen in het centrum van Duiven. Goede service een eerlijk advies en reparatie zonder onderzoekskosten. Ons motto elke klant die binnen komt, moet met een goed gevoel weer naar buiten gaan.

Wat is de meerwaarde van PC-NL in Duiven

We zijn erg toegankelijk, u kunt gerust binnen lopen voor een praatje of een kop koffie. We nemen onze taken erg serieus. Daarom betaald u bij ons dus ook geen onderzoekskosten, we kijken uw systeem volledig gratis voor u na. Vervolgens zal er een advies uitkomen waar u van op de hoogte gebracht zult worden. Hierdoor weet u vooraf dus precies wat en of u onkosten gaat hebben aan de reparatie. Ook kunt u hier voorledig zonder kosten vanaf zien.

Verkoop van refurbished

Wat is refrubished en waarom zou je voor refurbished kiezen als je ook een nieuwe kan kopen voor bijna dezelfde prijs. Koop is 2e hands niet de ellende van een ander?

Wij zorgen voor de beste voorwaarden voor, minimaal een jaar garantie en altijd 2 weken omruilgarantie. U bepaald dus zelf of uw aankoop voldoet aan uw eissen. Doet deze dat niet komt u het product weer terug brengen naar de winkel en wij zorgen ervoor dat u een juiste oplossing krijgt.