• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

Op zoek naar een laptop? PC-NL in Duiven is sterk in het aanbieden van nieuwe of gebruikte laptops, we geven advies op maat en helpen u met een oplossing voor uw probleem!

We zijn niet alleen sterk in het aanbieden van producten, maar we zullen ook zorgen voor de beste service na uw aanschaf. Daarom kunt u het beste terecht bij PC-NL Duiven!

Refurbished

Refurbished devices zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig.

Wij kopen onder andere laptops op van leasemaatschappijen. Deze laptops komen uit de zakelijke markt en zijn dan ook geschikt om 24/7 te draaien. Dit is dus een stuk betere kwaliteit dan de standaard laptops. Niet alleen de behuizing is steviger, maar ook de software is van hogere kwaliteit.

We kopen grote partijen op en zoeken daaruit de mooie, bijna niet gebruikte modellen voor onze particuliere verkoop. Dat maakt dat u bij ons altijd de beste modellen krijgt aangeboden.

De laptops met weinig of bijna geen schade worden door ons volledig nagekeken, van binnen en van buiten gereinigd en opnieuw geïnstalleerd. Uiteindelijk heeft u dus een volledig nieuwe, geïnstalleerde laptop inclusief alle recente software en updates. Kortom: U kunt direct aan de slag!

Service bij PC-NL

Wat kunt u van onze service verwachten? Wij bieden u minimaal 14 dagen tevredenheidsgarantie. Dat wil zeggen: bent u niet tevreden of hebben wij niet het juiste advies aan u gegeven? Maak een afspraak en  we zullen altijd kijken hoe we de beste oplossing kunnen bieden.

U kunt natuurlijk uw geld terugkrijgen, maar we kunnen ook een andere oplossing bieden in de vorm van een andere laptop of misschien toch een computer. Het reeds betaalde bedrag wordt dan uiteraard in mindering gebracht.

Heeft u een laptop gekocht en bent u tevreden, maar loopt u toch tegen enkele problemen aan? Dan bieden wij de eerste maand gratis hulp op afstand aan. We kunnen met onze software en uw toestemming inloggen in uw computer en op deze manier het probleem snel en simpel voor u verhelpen. Dit kunnen wij uiteraard ook na die maand doen, echter rekenen we dan een vergoeding van €12,50 per kwartier.