• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

Informatie rondom garantie & retour


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het aangegeven retouradres van PC-NL zijn voor eigen rekening (mits anders overeengekomen). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzendkosten:

Wij rekenen verzendkosten voor bestellingen onder de 25 euro. Bij bestellingen boven de 25 euro verzenden wij altijd gratis. Enkel de producten die onder de noemer (partijhandel/groothandel vallen) zijn standaard geen transportkosten bij gerekend. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid pallets die het transport bevat of de afspraak die hier over gemaakt wordt. Hier wordt uiteraard vooraf overeenstemming over bereikt.

Verzendtijd:

Wij proberen altijd de snelste verzending te garanderen. Natuurlijk gaat er bij ons of bij de post wel eens iets mis. Daarom kunt altijd het track en trace nummer raadplegen. We zullen dan ook ons best doen altijd de producten op tijd te verzenden. Waar mogelijk willen we zelfs sneller leveren dan beloofd.
Daarom is ons streven om alle bestellingen dezelfde dag nog de deur uit te hebben. Echter vinden we kwaliteit belangrijker dan snelheid. Daarom zorgen we er altijd voor dat alle producten 100% getest worden en volledig gecontroleerd de deur uit gaan. In de regel worden alle producten  die voor 16.00 uur besteld worden dan ook dezelfde dag nog verzonden. Mocht u vragen hebben over uw levering of advies willen over uw bestelling, bel of mail ons dan via de volgende link:

Contact


Uitzonderingen retourneren

Producten die uitgesloten zijn van het retourproces:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

d. die snel kunnen bederven of verouderen;

e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

f. voor losse kranten en tijdschriften;

g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Garantie

Alle fabrieksgaranties worden beoordeeld door de fabrikant. De uitslag van een garantieclaim wordt dan ook door de betreffende fabrikant bepaald. Als defecten niet onder fabrieksgaranties vallen, maar wel door PC-NL zijn vastgesteld zijn de standaard voorwaarden van toepassing:

​Bij computer, laptop, tablet, telefonie en dergelijke software gestuurde apparaten zullen software problemen niet onder garantie vallen, ​mits hier kan worden aangetoond dat de storing veroorzaakt wordt door een defect in de hardware of een productiefout.

​Tevens zullen voor accessoires ook andere garantievoorwaarden van toepassing zijn. Er zal maximaal 1 jaar garantie worden verleend aan producten als een oplader of een accu, maar ook een bijgeleverde tas zal niet langer dan een jaar onder garantie vallen.

​Is er sprake van een tweedehands product dan zal de garantieperiode op de accessoires maximaal 6 maanden zijn.


Identiteit ondernemer

 

PC-NL
Marketing 37b
6921 RE Duiven
[email protected]
06-127 873 07
KVK 55941648
BTW : NL002210227B14

 

Modelformulier voor herroeping

HIER ​vindt u het modelformulier. Als u dit invult en opstuurt per mail ​dan maken wij uw aanvraag rond.