• Lorem ipsum

Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Informatie rondom garantie & retour


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf
duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

g. voor losse kranten en tijdschriften;

h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Garantie

Alle fabrieksgaranties worden beoordeeld door de fabriekant. De uitslag van een garantieclaim wordt dan ook het betreffende bedrijf bepaald.
​Als defecten niet onder fabrieksgaranties vallen, maar wel door PCNL zijn verleend zijn de standaard voorwaarden van toepassing:
​Bij computer, laptop, tablet, telefonie en dergelijke software gestuurde apparaten zullen software problemen niet onder garantie vallen.
​Mits hier kan worden aangetoont dat de storing veroorzaak word door een defect in de hardware of een productiefout.
​Tevens zullen voor accessoires ook andere garantie voorwaarden van toepassing zijn. Er zal maximaal 1 jaar garantie worden verleend aan producten als een oplader of een accu, maar ook een bijgeleverde tas zal niet langer dan een jaar onder garantie vallen.
​Is er sprake van een tweedehands product dan zal de garantie periode op de accessoires maximaal 6 maanden zijn.


Identiteit ondernemer

PC-NL
Marketing 37b
6921 RE Duiven
[email protected]
06-127 873 07
KVK 55941648
BTW : NL002210227B14

 

Modelformulier voor herroeping

HIER ​vindt u het modelformulier. Als u dit invult en opstuurt per mail ​dan maken wij uw aanvraag rond.