• Lorem ipsum

Beschrijving

Deze geheugenmodule heeft een capaciteit van 16 GB (één module van 16 GB) en is geschikt voor notebooks met een DDR4 geheugenbus van 2666 MHz.

Transcend's JetRam-geheugenmodules zijn vervaardigd met ETT-kwaliteit, DRAM-chips die het strikte screeningproces en strenge milieutests van Transcend hebben doorstaan. De modules bieden uitstekende compatibiliteit en volledig geteste betrouwbaarheid, wat ideaal is voor pc-upgrades voor een aantrekkelijke prijs. Elke geheugenmodule heeft een vermogen van 2666MHz om de efficiëntie van gegevensoverdracht aanzienlijk te verhogen door een hogere bandbreedte van maximaal 21 GB/s.
 
Transcend's DDR4 SO-DIMM JetRam-geheugen werkt op een nominale spanning van slechts 1,2V en zorgt ervoor dat zowel de bedrijfstemperatuur als de elektrische belasting van de geheugencontroller kunnen worden verlaagd om tot 40% energie te besparen in vergelijking met standaard DDR3-modules met 1,5V.
 
 
 
 
€85,00
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


Deze geheugenmodule heeft een capaciteit van 16 GB (één module van 16 GB) en is geschikt voor notebooks met een DDR4 geheugenbus van 2666 MHz. Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews