• Gratis verzending*

  • Geen onderzoekskosten

  • 2 weken tevredenheidsgarantie

  • Zakelijk en particulier

  • Lorem ipsum

Hulp nodig?

Neem contact met ons op en wij lossen uw computer en laptop problemen voor u op!


Wat hebben wij u te bieden?

- Geen onderzoekskosten
- Een goed en duidelijk advies
- We denken mee met de klant
- Vooraf maken wij bekend wat de totale kosten zullen zijn.
- Bent u het niet eens met de oplossing die wij bieden, dan herzien wij de reparatie en krijgt u uw geld terug.
- Een reparatiedesk met professionele apparatuur om de reparatie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. 

Wat repareren wij?


- Laptops
- Desktop
- Tablets
- Apple producten
- Smartphones
- Schermen van o.a Laptops/Smartphones/Tablets
- Game Consoles
- Bijna alles met een accu of een stekker

Bij PC-NL kunt u gerust een reparatie laten uitvoeren zonder bang te zijn voor hoge onverwachte kosten.
Wij rekenen geen onderzoekskosten; na ons onderzoek maken we een kostenopgave en zullen wij u toestemming vragen voordat we verder gaan.

Computer en laptop reparatie

Wij zijn sterk in elk merk: computer of laptop, tablet of telefoon. Wij zijn er voor uw computerprobleem!
We adviseren, onderhouden en repareren voor de beste prijs! 
Mocht u door te hoge kosten toch afzien van de reparatie dan betaalt u helemaal niets, dus ook geen onderzoekskosten.
Wij vinden dat u de keus moet maken of u wel of niet een reparatie uit wilt laten voeren. We denken dan ook dat u vooraf hoort te weten wat de reparatie financieel of praktisch inhoudt. Daarom bieden wij u altijd een goed advies vooraf.

Reparatie aanvragen, hoe gaan wij te werk?

U kunt de reparatie op verschillende manieren bij ons aanvragen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, per mail of via het contactformulier in onze website.
We kunnen voor software problemen op afstand met u meekijken maar in de meeste gevallen zullen we reparaties toch bij ons of bij u op locatie moeten doen. 
In het geval dat u langs komt met uw computer zullen wij uw computer onderzoeken. We maken een rapport met de problemen. U krijgt dit duidelijk uitgewerkt aangeboden met de kosten erbij. Van deze kosten kunt u dan ook volledig uitgaan. Mochten de kosten toch veranderen doordat we ergens tegenaan lopen tijdens de reparatie zullen we opnieuw een reparatieadvies maken. Dan bent u uiteraard ook weer opnieuw vrij om er kosteloos vanaf te zien.

Als u akkoord bent om de reparatie uit te voeren zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen of aangeven dat er eventueel onderdelen besteld moeten worden.
Duurt de reparatie langer dan gepland of kunt u simpelweg niet zonder laptop of computer, dan bieden wij een passende oplossing: bijvoorbeeld een leenlaptop of computer.

Reparatiegarantie

Wij geven niet alleen garantie op de gerepareerde onderdelen. Wij bieden een totaaloplossing. Stel, u heeft een reparatie laten uitvoeren van het beeldscherm. Deze reparatie heeft 100 euro gekost. Twee weken later gaat uw moederbord stuk. Erg vervelend, net een reparatie laten doen en nu heeft u er niets meer aan!

Als u besluit om bij ons een andere laptop aan te schaffen of voor een andere oplossing te kiezen, krijgt u de gemaakte kosten van de reparatie retour. Dit doen wij uiteraard omdat u van ons advies uit kan moeten gaan en wij het beste advies willen geven. Ook als achteraf blijkt dat het niet het beste advies was. Dit willen we dan alsnog met u rechtzetten.


Als u trouw bent aan ons zullen wij alles voor u doen!

Zevenaar is een stad in de Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland, en de hoofdplaats van de gemeente Zevenaar.

De oudst zeker bekende naam uit de 11e eeuw voor Zevenaar is Subenhara, maar dat werd al in de laat-feodale tijd Seventer. De naam komt ook terug in de middeleeuwse Burght Sevenaer. Deze mag niet worden verward met Huis Sevenaer, dat op een andere locatie aan de oostzijde van het stadscentrum is gelegen. De burcht, die rond 1685 is gesloopt, lag aan de westzijde van het stadscentrum op het huidige Masiusplein en heeft vanwege de strategische ligging een cruciale rol gespeeld in de strijd om de Liemers. In 1049 schonk Hendrik III, keizer van het Heilige Roomse Rijk, zijn hof in Zevenaar aan zijn ridder Anselm. De landsheer met het goede oog voor de omgeving is waarschijnlijk Otto II van Gelre. Deze kocht op 16 juni 1256 een hof, hoeven, landerijen, weiden, visserijrechten, woeste gronden, enz. te Zevenaar van het kapittel van Sint-Marie in Utrecht. In 1487 ontving Zevenaar stadsrechten van Johan, hertog van Kleef en graaf van der Mark.

Zevenaar ligt in het hart van de Liemers. Dit gebied ligt in de driehoek van de Rijn, de zuidelijke Ijsseloever en de rijksgrens. Deze situering heeft in de loop der eeuwen een stempel gedrukt op de ontwikkeling van de streek. Tot in de 19e eeuw was er in de Liemers geen sprake van bestuurlijke eenheid. De hertogen van Gelre, die van Kleef en de graven van den Bergh probeerden door middel van pandschappen, aankoop en huwelijkspolitiek hun verspreid liggende bezittingen aaneen te smeden. Door geldnood gedwongen verpandde in het jaar 1355 hertog Reinoud III van Gelre zijn Liemerse bezittingen aan zijn zwager graaf Jan van Kleef. Omdat de Gelderse hertogen het geleende geld niet terugbetaalden ging het Ambt de Liemers over in Kleefs bezit. In het jaar 1487 kreeg Zevenaar stadsrechten van hertog Johan II van Kleef.

Nadat de laatste Kleefse hertog in 1609 was gestorven, ontstond de Gulik-Kleefse Successieoorlog waarmee ook prins Maurits zich ging bemoeien. Hij wilde geen katholieke, pro-Spaanse, opvolger in Kleef. Het conflict eindigde met de overdracht van het hertogdom Kleef aan het keurvorstendom Brandenburg dat als Brandenburg-Pruisen enkele jaren later samen ging met Pruisen.

In 1801 beloofde Pruisen te gaan onderhandelen met de Bataafse republiek over de overdracht van de zogenoemde Kleefse enclaves. Dit nieuws werd een jaar later door de bevolking met gemengde gevoelens ontvangen. Jarenlange onderhandelingen volgden. Toen in 1806 de Franse vazalstaat Koninkrijk Holland ontstond waren de onderhandelingen volledig vastgelopen. Franse troepen namen de Liemers in bezit wat tot honger onder de burgers leidde. Een jaar later werden de onderhandelingen heropend wat ertoe leidde dat Zevenaar op 22 april 1808 deel ging uitmaken van het Koninkrijk Holland. Twee jaar later ging deze vazalstaat op in het Eerste Franse Keizerrijk. De aankomst in 1813 van de prins van Oranje op het strand van Scheveningen betekende voor de Liemers inkwartiering van o.a. de Pruisen. Zevenaar werd opnieuw Pruisisch totdat het Wener Congres bepaalde dat het op 1 juni 1816 voorgoed Nederlands werd.