• Lorem ipsum

Bemmel

Bij PC-NL bieden wij refurbished elektronische apparatuur aan voor een scherpe prijs. Onze producten worden aangeleverd vanuit de zakelijke markt van bedrijven die overstappen op nieuwere apparatuur. Door ons team van IT-specialisten wordt de apparatuur gecontroleerd op de juiste werking. Zo kunnen wij garanderen dat je bij ons IT-apparatuur aanschaft van kwaliteitsmerken als HP, Dell, Lenovo of Apple en dat je hier nog lang plezier van gaat hebben!

 

Meer weten?

 

Neem contact op met PC-NL

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op:

Email: Stuur een e-mail 
Telefoon: 026-20 60 300

contactformulier

 

Wat is refurbished?

Refurbished laptops en computers zijn tweedehands producten die volledig getest en gecontroleerd worden. Hierbij worden onderdelen vervangen wanneer deze niet meer naar behoren werken en wordt de laptop nauwkeurig getest. Na de controle en goedkeuring van onze specialisten geven wij een garantieperiode van minimaal een jaar op de apparatuur. Bij de aanschaf van laptops en computers geven wij daarnaast de mogelijkheid te kiezen voor het gewenste geheugen en opslag.

 

Onze refurbished laptops zijn voorzien van verschillende formaten schermen, processoren en opslagvermogen. Ze zijn te leveren met de standaard aangegeven kwalificaties, maar voor de tweedehands laptops zijn onder andere de grootte van het RAM-geheugen en het gebruik van SSD naar wens aan te passen.

 

Refurbished apparatuur biedt in feite dus alleen maar voordelen!    

 

Voordelen van refurbished laptops/computers:

  •          Zeer voordelig geprijsd (meestal 50-80% voordeliger dan de originele prijs!)
  •          High-end modellen (hoge kwaliteit)
  •          Legitieme Windows-licentie
  •          Up-to-date en software al geïnstalleerd

 

Waarom PC-NL?

We hebben bij PC-NL jarenlang ervaring met IT-artikelen. Hierdoor kunnen wij ook deskundig advies geven over de apparatuur die we aanbieden. Mocht je nog vragen hebben of onzekerheden over de producten die het beste bij jouw wensen passen, neem dan gerust contact met ons op.  

 

Hou onze website in de gaten en wie weet heb je straks je gewenste apparatuur tegen een scherpe prijs!  

 Neem contact op met PC-NL!

 Email: Stuur een e-mail 
Telefoon: 026-20 60 300

contactformulier

Toon:
Geen producten gevonden...