• Lorem ipsum

Beschrijving

Het Play PL3310 gaming toetsenbord is een robuust metalen gamingtoetsenbord met een selecteerbaar ademhalingseffect in drie kleuren. Een geweldig toetsenbord voor gamers om urenlang op te kunnen gamen! De Windows-vergrendeltoets schakelt de Windows-toets uit tijdens het gamen. Met de Anti-Ghosting-toetsen kunt u 19 toetsaanslagen tegelijkertijd registreren. Geen verwarde kabel meer met de klitvrije nylon gevlochten USB-kabel.

Windows Lock-toets

Je gameplay wordt niet gestoord wanneer je op de Windows Lock-toets drukt. Deze vergrendelingstoets schakelt de Windows-toets in en uit. De Windows-vergrendelingstoets voorkomt dat u terugkeert naar uw Windows-bureaublad en game-actie mist.

Achtergrondverlichting met ademend effect

Kies uit 3 vooraf ingestelde kleuren die passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Het Play gaming-toetsenbord heeft ook een LED-ademhalingseffect met drie gebieden. Je kunt de LED-intensiteit en kleurmodus naar wens selecteren en als je geen verlichte achtergrond wilt tijdens het spelen, schakel dan gewoon de functie uit.

Anti-ghosting-toetsen

Het Play gaming-toetsenbord wordt geleverd met Anti-Ghosting-toetsen die in staat zijn om tot 19 toetsaanslagen tegelijkertijd te registreren. Voor betere controle tijdens het gamen!

Robuust metalen toetsenbord met klitvrije nylon kabel

Dit stevige metalen full-size toetsenbord wordt geleverd met 12 multimediatoetsen en is verkrijgbaar in 6 verschillende lay-outs. Het heeft een knoopvrije nylon gevlochten USB-verbindingskabel.

KleurZwart
AansluitingBedraad (USB)
Lay-outQWERTY
EAN code8054392611650
€32,50
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Factuur: BTW Factuur
• Status: Nieuw in doos
Voor meer informatie --> Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews