• Lorem ipsum

Beschrijving

Het Play PL3310 gaming toetsenbord is een robuust metalen gamingtoetsenbord met een in drie zones kleur selecteerbare ademhalingseffect. Een geweldig toetsenbord voor gamers om urenlang uitstekende game-ervaringen op te doen. De Windows-vergrendeltoets schakelt de Windows-toets uit tijdens het gamen. Met de Anti-Ghosting-toetsen kunt u 19 toetsaanslagen tegelijkertijd registreren. Geen verwarde kabel meer met de klitvrije nylon gevlochten USB-kabel.

Windows Lock-toets

Je gameplay wordt niet gestoord wanneer je op de Windows Lock-toets drukt. Deze vergrendelingstoets schakelt de Windows-toets in en uit. De Windows-vergrendelingstoets voorkomt dat u terugkeert naar uw Windows-bureaublad en game-actie mist.

Achtergrondverlichting met ademend effect

Kies uit 3 vooraf ingestelde kleurmodussen die passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Het Play gaming-toetsenbord heeft ook een LED-ademhalingseffect met drie gebieden. Je kunt de LED-intensiteit en kleurmodus naar wens selecteren en als je geen verlichte achtergrond wilt tijdens het spelen, schakel dan gewoon de leds uit.

Anti-ghosting-toetsen

Het Play gaming-toetsenbord wordt geleverd met Anti-Ghosting-toetsen die in staat zijn om tot 19 toetsaanslagen tegelijkertijd te registreren. Voor betere controle tijdens het gamen.

Robuust metalen toetsenbord met klitvrije nylon kabel

Dit stevige metalen full-size toetsenbord wordt geleverd met 12 multimediatoetsen en is verkrijgbaar in 6 verschillende lay-outs. Het heeft een knoopvrije nylon gevlochten USB-verbindingskabel.

- LED-kleuren: 3-vlaks LED-verlichting met ademend effect
- Mediatoetsen: 12
- Speciale functietoetsen: LED, Windows-toetsvergrendeling
- Anti-Ghosting-toetsen: maximaal 19 toetsen
- Interface: USB 2.0
- Kabellengte: 1,5 m nylon gevlochten kabel

€32,50
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Factuur: BTW Factuur
• Status: Nieuw in doos
• Formaat: Volledig formaat voor mechanische toetsenborden
Voor meer informatie --> Lees meer

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 Reviews