• Lorem ipsum

Beschrijving

Met de draadloze N PCI adapter TL-WN851ND kunt u een desktop computer met een draadloos netwerk verbinden en toegang krijgen tot een zeer snelle internetverbinding. In overeenstemming met IEEE 802.11n bieden ze een draadloze snelheid tot 300 Mb/s, wat voldoende is voor online gaming of zelfs HD video streaming.

Draadloos N - Snelheid en bereik


MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen Bovendien kunt u het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een verbinding met een grote afstand, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

CCA technologie – Stabiele draadloze signalen


Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging


Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN851ND biedt WPA/WPA2 encrypties die door de WI-FI Alliance zijn gecreëerd, waarmee interpretabiliteit en beveiliging voor WLAN wordt bevorderd, wat het draadloze netwerk effectief en efficiënt tegen bedreigingen van buitenaf kan beschermen.

Quick Security Setup


TL-WN851ND is compatibel met WI-FI Protected Setup™ (WPS) en heeft de Quick Security Setup (QSS) functie, die ideaal is voor het maken van een WPA gecodeerde verbinding om aanvallen van buitenaf te voorkómen, en die tegelijkertijd het beheer van het systeem optimaliseert. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat u geen password hoeft te onthouden!

CD bundel voor gebruiksgemak


De TL-WN851ND wordt geleverd met een CD met instructies waarmee u de software installatie en de draadloze netwerkinstellingen draadloze verbinding kunt voltooien, wat praktisch is voor gebruikers, vooral voor nieuwe gebruikers.

TL-WN851ND 300 Mb/s Wireless N PCI Adapter

€12,50
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Factuur: BTW factuur
• Status: Nieuw
• Snelheid: 300 Mb/s Wireless N PCI Adapter Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews