• Lorem ipsum

Beschrijving

Sonos PLAY:5

De Sonos PLAY:5 multiroom-speaker legt muziekliefhebbers in de watten met een ijzersterke en loepzuivere audioweergave. Je streamt moeiteloos je muziekcollectie via PLAY:5-speaker. Het binnenwerk bevat drie tweeters en drie midwoofers. Deze opstelling vult de kamer met onberispelijke klanken. Daarnaast krijg je een overtuigende basweergave voorgeschoteld en ook de midden- en hoge tonen worden snaarstrak gereproduceerd.

Gemakkelijke installatie

De installatie is heel eenvoudig. Je steekt de stekker in het stopcontact, je downloadt de Sonos-app en je verbindt de PLAY:5 direct met je wifi-netwerk. Zes antennes zorgen voor een uitstekende wifi-verbinding. Via een zeer intuïtieve bediening met touch- en swipe-herkenning en een gebruiksvriendelijke app navigeer je moeiteloos door je muziekverzameling.

 

Korte specificaties:

 

• Model:

Play:5 (Gen 1)

Bluetooth:

Nee

Audiosysteem:      

2.1

Wi-Fi:

Nee

• Capaciteit batterij:

Nee

• Draagbaar:

Nee

• Verkocht als paar:

Nee

Kleur:

Wit

Airplay:

Ja

Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit

€229,00
Levertijd tussen 1 en 3 dagen

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


De Sonos PLAY:5 multiroom-speaker legt muziekliefhebbers in de watten met een ijzersterke en loepzuivere audioweergave. Je streamt moeiteloos je muziekcollectie via PLAY:5-speaker. Het binnenwerk bevat drie tweeters en drie midwoofers. Deze opstelling vul Lees meer