• Lorem ipsum

Beschrijving

Essentiële AC-upgrade met ononderbroken Wi-Fi-dekking
De ASUS RT-AC1200G + Dual-band Wireless-AC1200 gigabit router met vier high-gain antennes en krachtige technologie levert een extreem groot werkbereik. De snelle prestaties van 802.11ac zijn perfect voor het streamen van maximaal 4K Ultra HD-video's, online gaming met ondersteuning voor de nieuwste generatie consoles zoals Xbox One en PlayStation® 4 en voor het uitvoeren van andere bandbreedte-intensieve taken. De multifunctionele USB 2.0-poort maakt het delen van printers, harde schijven en 3G / 4G mogelijk; terwijl ASUS AiCloud-ondersteuning u toestaat om bestanden van uw thuis-pc te openen, delen en streamen naar elk apparaat met internetverbinding.

Ervaar de snelste draadloze snelheden ter wereld
Aangedreven door de nieuwe Boradcom-chipset, levert de RT-AC1200G + supersnelle gigabit draadloze AC-snelheden tot 867 Mb/s op de 5 GHz-band die 3 keer sneller is dan standaard draadloze-N. Met deze hoogwaardige draadloze verbinding kunt u zonder bekabelde verbinding genieten van supersoepel online gamen, vlotter surfen op het web en andere taken die veel bandbreedte vereisen.

Extreem groot werkbereik met krachtige technologie
Een groter werkbereik en sterkere transmissies zijn perfect voor grotere huizen en kantoren, geleverd door twee afneembare high-gain antennes en een verbeterde eindversterker. Naast een grotere dekking profiteren gebruikers van snelle 802.11ac wireless voor elke behoefte.

AiRadar verbetert de wifi-prestaties
ASUS AiRadar versterkt op intelligente wijze de draadloze connectiviteit met behulp van 802.11ac beamforming-technologie, krachtige versterking en exclusieve ASUS RF-fijnafstelling. Dit zorgt voor een uitgebreide dekking, dynamische toename van de gegevenssnelheid en verbeterde stabiliteit.

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties
De RT-AC1200G + levert gelijktijdige banden van 2,4 GHz en 5 GHz met een snelheid tot respectievelijk 300 Mb/s en 867 Mb/s, een totale snelheid tot 1167 Mb/s en behoudt volledige stabiliteit. U kunt basistaken uitvoeren zoals surfen op het web en het downloaden van bestanden op de 2,4 GHz-band, terwijl u tegelijkertijd meerdere apparaten kunt laten streamen in 4K Ultra HD-video's of online gaming en andere bandbreedte-intensieve applicaties soepel kunt ondersteunen op de duidelijkere 5 GHz-band.

Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk
Maak van de RT-AC1200G + uw media- en apparaatcentrum. Met de ingebouwde USB 2.0-poort sluit u externe opslagstations, printers, scanners en vele andere USB-apparaten aan om te delen met uw netwerk-pc's. Door uw apparaten in een netwerk op te nemen, hebt u er gemakkelijker dan ooit toegang toe.

Selecteer eenvoudig uw favoriete modus
De RT-AC1200G + met EZ Switch biedt de flexibiliteit van eenvoudige router- of toegangspuntmoduskeuze. Routermodus is de standaard draadloze en bekabelde werking, terwijl toegangspuntmodi verbinding maken met bekabelde routers om direct draadloze mogelijkheden toe te voegen.

Selecteer direct router- en toegangspuntmodi met extra snelle instellingen in de gebruiksvriendelijke interface. Geen vertragingen en geen gedoe - wat uw situatie ook is, maak uw keuze en maak verbinding.

€99,00
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Status: Nieuw
• Wifi Snelheid: 867 MB/s
• Soort: Router
• Poorten: 4 poorten
Voor meer informatie --> Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews