• Lorem ipsum

Beschrijving

Haal het maximale uit je games met de PL3331 Draadloze USB Gamepad. Sluit de gamepad draadloos aan op je apparaat met de meegeleverde USB mini dongle. De PL3331 Draadloze USB Gamepad is uitgerust met 13 knoppen, 8-way directional pad en 2 analoge joysticks. De triggers zijn drukgevoelig. De gamepad heeft verschillende extra features: krachtige force feedback, X-input en Direct-input. Genoeg voor urenlang gameplezier!

Ideale bediening voor je games
Geniet van de beste game ervaring met de PL3331 Draadloze USB Gamepad. Deze gamepad is ideaal van race-, sport- en role-playing games. De PL3331 is uitgerust met een directionele 8-way pad, 13 knoppen en 2 analoge joysticks voor een accurate game-ervaring. De 2 triggers zijn drukgevoelig. Schakel tussen de X-input en Direct-Input met de toegewezen knop. De gamepad heeft ook een force-feedback functie.

Geniet van draadloze vrijheid tijdens het gamen
De PL3331 Gamepad werkt volledig draadloos. In plaats van statisch achter je bureau te zitten kun je nu ook lekker gamen vanuit de luie stoel. Je hoeft alleen maar de meegeleverde USB mini dongle in je apparaat te steken en het gamen kan beginnen. De gamepad heeft een draadloos bereik van 10m.

Oplaadbare batterij
De Draadloze USB Gamepad heeft een oplaadbare batterij. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de batterij op te laden. De led status indicator toont je de laad- en koppelstatus.

Korte specificaties:

 

Compatible platformWindows/PS3
InterfaceWireless 2.4 GHz via Nano receiver
Game modeX-input en Direct-input
Knoppen13 knoppen
Analoge joysticks2
Directional pad8-way
Batterij600 mAh oplaadbaar
Oplaadduur4 uur
GebruikstijdMax 20 uur
Draadloze afstand10 meter
Materiaal ABS
KleurZwart
Gewicht195 gram
Afmetingen (WxHxD)150x102x55mm

Play PL3331 | Draadloos USB Gamepad

€30,00
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Status: Nieuw
• Force-Feedback
Voor meer informatie --> Lees meer