• Lorem ipsum

Beschrijving

Het Play PL3350 Gaming Toetsenbord is een robuust mechanisch gaming toetsenbord met RGB achtergrondverlichting. Het toetsenbord heeft 21 RGB achtergrond presets en 2 zelf-instelbare presets. Daarnaast heeft het toetsenbord een Windows lock toets, volledige Anti-Ghosting toetsen, 12 multimedia toetsen en programmeerbare marcro-toetsen. Beleef uren game-plezier met dit mechanische toetsenbord!

Mechanische toetsen voor een snellere toetsaanslag


De PL3350 is een mechanisch toetsenbord. Deze mechanische toetsen zorgen voor een snellere en preciezere toetsaanslag. De toetsen hoef je maar licht in te drukken en je krijgt binnen een "klik" respons!

RGB achtergrondverlichting met instelbare helderheid en snelheid


Kies uit 21 vooraf ingestelde RGB-achtergrondmodi of maak je eigen RGB-modus. Wist je dat je zonder software je eigen RGB-modus samenstelt? Handig toch! Je kunt zelfs de gewenste helderheid en snelheid selecteren. Sommige presets hebben een aanpasbare kleurmodus. Wil je de verlichting helemaal uitschakelen? Geen probleem, dan schakel je de functie uit.

Windows lock toets: schakel de gamemodus in


Schakel de gamemodus in door de Windows-toets uit te schakelen. Druk op de Windows lock toets om te voorkomen dat je per ongeluk op de Windows-toets drukt tijdens het gamen.

Anti-Ghosting toetsen


Het Play PL3350 Mechanische Gaming Toetsenbord heeft volledige Anti-Ghosting toetsen. Hierdoor kun je meerdere toetsen tegelijk indrukken.

Ingebouwd geheugen: je zelfgemaakte presets blijven bewaard


Je zelfgemaakte led-presets en macro-toetsen blijven bewaard in het interne geheugen van het mechanische toetsenbord. Zelfs wanneer je het toetsenbord loskoppelt van je computer! Wanneer je het toetsenbord weer met je computer verbindt, kun je weer gamen met dezelfde instellingen.

Robuust toetsenbord met knoopvrije kabel


Dit stevige toetsenbord heeft een normaal formaat en is uitgerust met een aluminium cover en 12 multimedia-toetsen. Daarnaast heeft het toetsenbord een knoopvrije, nylon omhulde USB-kabel.

Antislip rubberen voetjes voor een stabiele plaatsing

Het PL3350 Mechanische Toetsenbord heeft antislip voetjes die zorgen voor een stabiele plaatsing om te voorkomen dat het toetsenbord wegglijdt.

 

 

Play PL3350 | Mechanisch Gaming toetsenbord

€67,50
*Voor 18:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Factuur: BTW Factuur• Status: Nieuw in doos
• Mechanical Blue switch
• Bekabeld gaming Keyboard
Voor meer informatie --> Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews