• Lorem ipsum

Computer en laptop reparatie Arnhem

Woont u in Arnhem of in de omgeving, dan bent u aan het juiste adres bij PC-NL voor laptop en computer reparatie. Wij zijn sterk in elk merk, computer of laptop, tablet of telefoon. Wij zijn er voor al uw computerproblemen.
We adviseren, onderhouden en repareren voor de beste prijs die vooraf bij u bekend gemaakt wordt. 
Mocht u door te hoge kosten toch af zien van de reparatie dan betaalt u helemaal niets, dus ook geen onderzoekskosten.
Wij vinden dat u de keus moet maken of u wel dan wel niet een reparatie uit wilt laten voeren. We denken dan ook dat u die niet juist kunt bepalen zonder te weten wat de reparatie financieel of praktisch inhoudt.
Daarom bieden wij u altijd een goed advies vooraf.

Reparatiegarantie

Wij geven niet alleen garantie op de gerepareerde onderdelen. Wij bieden een totaal oplossing. Stel, u heeft een reparatie laten uitvoeren van het beeldscherm, deze reparatie heeft 100 euro gekost, twee weken later gaat uw moederbord stuk. Erg vervelend, net een reparatie laten doen en nu heeft u er niets meer aan.
Als u besluit om bij ons een andere laptop of andere oplossing aan te schaffen, krijgt u de gemaakte kosten van de reparatie daarvoor retour. Dit doen wij uiteraard omdat u van ons advies uit kan moeten gaan en wij het beste advies willen geven ook als achteraf blijkt dat het niet het beste advies was. Dit willen we dan alsnog rechtzetten met u.
Als u trouw bent aan ons zullen wij alles doen voor u!

Reparatie aanvragen, hoe gaan wij te werk

U kunt de reparatie bij ons aanvragen op verschillende manieren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, per mail of via het contactformulier op onze website.
We kunnen voor softwareproblemen op afstand met u meekijken maar in de meeste gevallen zullen we reparaties toch bij ons of bij u op locatie moeten uitvoeren. 
In het geval dat u langskomt met uw computer zullen wij erna gaan kijken. We maken een rapport met de problemen. U krijgt dit duidelijk uitgewerkt aangeboden met de kosten erbij. Van deze kosten kunt u dan ook volledig uitgaan. Mochten de kosten toch veranderen doordat we ergens tegenaan lopen tijdens de reparatie zullen we opnieuw een reparatieadvies maken. Ook dan bent u uiteraard opnieuw vrij om er kosteloos vanaf te zien.
Als u akkoord geeft om de reparatie door ons uit te laten voeren zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling gaan nemen of aangeven dat er eventueel onderdelen besteld moeten gaan worden.
Duurt de reparatie langer dan gepland of kunt u simpelweg niet zonder laptop of computer, dan bieden wij een passende oplossing bijvoorbeeld een leenlaptop of -computer.