• Lorem ipsum

Computer kopen bij PC-NL in de omgeving van Arnhem

Bent u op zoek naar een game PC of een krachtige desktop voor kantoorwerk?

Word, Excel of zelfs Autocad?


Bij PC-NL kunt u terecht voor zakelijk en particuliere modellen, zowel nieuwe als gebruikte (refurbished) computers. Al vanaf 99 euro hebben wij een systeem voor u op voorraad.
Monitor, muis, toetsenbord, printer: de hele set compleet! Maar uiteraard ook USB kabels, netwerk kabels of audio kabels hebben we ruimschoots uit voorraad leverbaar.
Een kant en klaar systeem of met behulp van onze kennis iets samenstellen?

Het is allemaal mogelijk bij PC-NL!

 Geen advieskosten, geen onderzoekskosten en altijd een goed advies.

 

 

Refurbished

Wat is refurbished? Refurbished betekend letterlijk gerenoveerd, dus volledig nagekeken, de defecte onderdelen vervangen en opnieuw klaar gemaakt voor verkoop.

Wij kopen onder andere op van leasemaatschappijen. Deze laptops komen uit de zakelijke markt en zijn dan ook geschikt om 24/7 te draaien. Dit is dus een stuk betere kwaliteit dan de standaard consumenten laptops. Niet alleen de behuizing is steviger, maar ook de binnenkant is van hogere kwaliteit geconfigureerd.

We kopen grote partijen op en zoeken daaruit de mooie, bijna niet gebruikte modellen voor onze particuliere verkoop. Dat maakt dat u bij ons altijd de beste modellen krijgt aangeboden.

De laptops met weinig of geen schade worden door ons volledig nagekeken, van binnen en van buiten gereinigd en opnieuw geïnstalleerd. Uiteindelijk heeft u dus een volledig nieuwe, geïnstalleerde laptop met alle recente software en updates inclusief alle gangbare programma's. Kortom: U kunt direct aan de slag!

 

 

 

Service bij PC-NL

Wat kunt u van onze service verwachten? Wij bieden uw minimaal 14 dagen tevredenheidsgarantie. Dat wil zeggen: Bent u niet tevreden of hebben wij niet het juiste advies aan u gegeven? Dan maken wij de verkoop ongedaan en zullen we altijd een oplossing bieden.

U kunt natuurlijk uw geld terugkrijgen, maar we kunnen ook een andere oplossing bieden in de vorm van een andere laptop of misschien toch een computer. Het reeds betaalde bedrag wordt dan uiteraard in mindering gebracht.

Heeft u een laptop gekocht en bent u tevreden, maar loopt u toch tegen enkele problemen aan? Dan bieden wij de eerste maand gratis hulp op afstand aan. We kunnen met onze software inloggen in uw computer en op deze manier het probleem verhelpen. Dit kunnen wij uiteraard ook na die maand doen, echter rekenen we dan een kleine vergoeding van €7.50 per kwartier.

 

 Arnhems: Ernem, Duits: Arnheim) is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente telt 162.477 inwoners per 1 januari 2021 (bron: CBS) en is daarmee de dertiende gemeente van Nederland.

Tot de gemeente Arnhem behoren behalve de stad Arnhem ook de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. De agglomeratie Arnhem, bestaande uit onder andere de gemeenten Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum en Rheden, telt circa 450.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 714 km².

Arnhem ligt aan de rivier de Neder-Rijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn. Vooral het zuidelijke stadsdeel heeft zich na de Tweede Wereldoorlog grootschalig ontwikkeld. De stad staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem: in de Tweede Wereldoorlog speelde Arnhem een belangrijke hoofdrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden. Op verschillende plekken in de stad markeren monumenten de plekken waar tijdens de oorlog hevig werd gevochten.

De rechtbank Gelderland en het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden zijn in de stad gevestigd, en het is de basis van de landelijke militaire kamer en de luchtmobiele brigade. Daarnaast is de stad standplaats van een aantal nationale en internationale bezienswaardigheden, waaronder het Nederlands Openluchtmuseum en dierentuin Koninklijke Burgers' Zoo.