• Lorem ipsum

Beschrijving

Met de Logitech Z533 120W speakerset kunt u met goede kwaliteit naar uw muziek luisteren of een film kijken.

Krachtig geluid, diepe bas
De Logitech Z533 120W levert 120 watt aan krachtige, meeslepende akoestiek die scherp, helder en gebalanceerd is. De voorwaarts gerichte subwoofer produceert een diepe basweergave die uw muziek, films en games nog intenser maakt. Pas de bas aan met de basregelknop en regel uw geluid met gemak dankzij de bedrade bedieningseenheid waarmee u de eenheid ook kunt aan- en uitzetten. Via de 3,5 mm- en RCA-ingangen kunt u vrijwel elk apparaat met een audio-uitgang aansluiten, zoals een computer, tablet, smartphone, of zelfs een tv.

Diepe, intense bas
Ervaar intense bas van de Logitech Z533. Veel vermogen en een grote driver zijn vereist zodat u de lage frequenties nauwkeurig kunt reproduceren en voelen. Door de lage frequenties naar deze toegewezen subwoofer te sturen, levert de Z533 de meest optimale luisterervaring en kunt u de bas horen zoals deze is opgenomen.

Handige knoppen
Plaats de bedieningseenheid waar u gemakkelijk toegang heeft tot de aan-uitknop en volumeknop. Luister ongestoord met de hoofdtelefoonaansluiting.

Verstelbare bas
Basniveau is een kwestie van smaak. Met de aparte volumeknop kunt u het niveau van lage frequenties, die door de subwoofer worden geproduceerd, aanpassen. U kunt het basniveau instellen naar uw persoonlijke voorkeur. U kunt ook de onafhankelijke volumeknop gebruiken om nabijheidscompensatie te regelen. Als uw subwoofer onder een bureau of in een afgesloten ruimte staat, kunt u het basniveau aanpassen om het systeem in te stellen en balanceren in deze specifieke omgeving.

Korte specificaties:

AfstandsbedieningBedraad
Speaker kanalen2.1
Aansluiting (audio)Audio (3,5mm)
Frontspeakervermogen (RMS)15W
Subwoofer vermogen (RMS)30W
Versterking subwooferActief (bedraad)
Subwoofer afmetingen (hxbxd) (mm)255 x 195 x 265
Gewicht4 kg
KleurZwart
EAN/ SKU5099206058675 980-001054

 

€89,50
*Voor 18:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Factuur: BTW Factuur• Status: Nieuw in doos
• 120W speakerset Lees meer