• Lorem ipsum

Beschrijving

Een eenvoudige, betrouwbare muis met plug-and-play draadloos, een batterijlevensduur van 1 jaar en een beperkte hardwaregarantie van 1 jaar.
 

GENIET VAN DE WERELD ZONDER DRADEN EN KABELS

M185 staat altijd voor u klaar. Sluit de ontvanger aan op de USB-poort van uw apparaat om binnen enkele seconden te beginnen met werken. Het kleine formaat en de soepele cursorbesturing maken hem uiterst geschikt voor kleine werkruimtes en volle bureaus.

COMFORTABELE VORM, COMPACT ONTWERP

Blijf langer productief met de comfortabele, geronde vorm die de natuurlijke vorm van uw hand volgt. De muis is compact en draadloos en past eenvoudig met uw laptop in een tas, zodat u deze overal mee naartoe kunt nemen. De M185 is ontworpen om zowel voor rechts- als linkshandigen even comfortabel te zijn.

EENVOUDIGE NAVIGATIE, NAUWKEURIGE CONTROLE

De M185 biedt gecontroleerd regel voor regel scrollen om gemakkelijker te navigeren. Geen vervelende gemiste kliks meer: de optische sensor stelt u in staat om met een vloeiende en nauwkeurige cursorbesturing te werken op ieder oppervlak.

KWALITEIT WAAR U OP KUNT REKENEN

De muis is ontwikkeld volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen die Logitech tot een wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden hebben gemaakt. De M185 is duurzaam en betrouwbaar en werkt max. 12 maanden. onder de batterijen te vervangen, dankzij de aan/uit-knop en de automatische, energiebesparende slaapstand.

DE EENVOUD VAN PLUG-AND-PLAY

M185 is compatibel met Windows, macOS, Chrome OS en Linux en werkt meteen wanneer u de USB-ontvanger aansluit op uw computer of laptop. De ontvanger biedt ook een sterke, betrouwbare verbinding tot 10 meter.

€17,50

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


Een eenvoudige, betrouwbare muis met plug-and-play draadloos, een batterijlevensduur van 1 jaar en een beperkte hardwaregarantie van 1 jaar. Lees meer