• Lorem ipsum

Beschrijving

Het Logitech K360 toetsenbord is een compact toetsenbord, waarmee je tot op 10 meter afstand verbinding hebt. Het toetsenbord bevat meer dan zes sneltoetsen voor bijvoorbeeld muziek en e-mail. Het toetsenbord is 20% kleiner dan de standaard toetsenborden van Logitech. Daarbij heeft dit toetsenbord een eenvoudige installatie.

 

COMPACT DRAADLOOS TOETSENBORD

De K360 staat altijd voor je klaar. Dit compacte draadloze toetsenbord is ideaal als je minder ruimte hebt, zodat je zelfs in krappe werkruimtes goed werk kunt leveren. Werk zowel thuis als op je werk productiever dankzij het numerieke toetsenblok en de 12 sneltoetsen.

RUIMTEBESPARENDE INDELING

De K360 heeft een compact ontwerp dat 20% kleiner is dan een toetsenbord van normaal formaat. Toch biedt het alle toetsen die je nodig hebt, inclusief een numeriek toetsenblok en directe toegang tot FN-toetsen. Het ontwerp is perfect voor krappe werkruimtes of personen met een kleiner postuur. Je kunt de muis dichterbij zetten om minder ver te strekken en voor een betere houding. En waar je ook voor je werk naartoe moet, je kunt hem zo meenemen.

COMFORTABEL EN STIL

De omlijste toetsen geven je een comfortabele, nauwkeurige en stille typervaring, terwijl het strakke, moderne, glanzende ontwerp met in hoogte verstelbare pootjes je opstelling net dat beetje extra geeft.

MAXIMALISEER PRODUCTIVITEIT

Met twaalf F-toetsen kun je snel de functies oproepen die je het meest gebruikt en Windows, toepassingen, e-mails en meer openen en sluiten. Met de zes mediasneltoetsen kun je bliksemsnel muziek aanzetten, afspelen, pauzeren en overslaan zonder je flow te verstoren.

GEMAAKT OM DOOR TE GAAN

K360 is ontwikkeld volgens dezelfde hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsstandaarden die Logitech tot een wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden hebben gemaakt. Batterijlevensduur kan variëren afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden. Elimineer gedoe met het veelvuldig vervangen van batterijen dankzij een handige aan/uit-schakelaar en energiebesparende technologie.

DRAADLOZE PLUG-AND-PLAY VERBINDING

Geen uitval en vertraging meer dankzij een krachtige, betrouwbare draadloze verbinding van max. 10 meter. Draadloos bereik kan variëren afhankelijk van gebruiks-, omgevings- en computeromstandigheden. De K360 heeft een Logitech Unifying USB-ontvanger waarmee je maximaal zes compatibele Logitech-tools kunt koppelen, zodat je je Logitech-muis aan dezelfde ontvanger toe kunt voegen. Minder draden, minder gedoe.

K360 Draadloos toetsenbord QWERTY

€37,50
Uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Factuur: BTW Factuur
• Status: Nieuw in doos
• Formaat: Compact
Voor meer informatie --> Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews