• Lorem ipsum

Beschrijving

Overal aan het werk

Met Latitude laptops en 2-in-1's bent u de hele dag door productief dankzij de veiligste en meest beheerbare functies in een prachtig ontwerp waarmee u absoluut gezien mag worden. Waar u ook bent, of u nu onderweg bent, aan uw bureau zit of ergens anders aan het werk bent, wij beschikken over de juiste oplossingen zodat u overal uw kantoor bij u hebt.
 

Gemaakt voor succes

De automatische standaard is unieke functie die ontworpen is om soepel te kunnen werken. Plaats uw Latitude E5290 2-in-1 op een plat oppervlak en de standaard verlengt zichzelf automatisch. De standaard kan tot 150 graden draaien voor meerdere kijkhoeken.
 

Innovatief ontwerp

Flexibiliteit onderweg: met een basisgewicht van minder dan 2 kg is de Latitude E5290 2-in-1 ideaal voor onderweg. Van vergaderingen op kantoor tot onderweg door het land, er is altijd plek voor het dunne, lichte frame.

Geniet de hele dag van het uitzicht: profiteer van het 12,3 inch Full HD-beeldscherm zonder dat uw batterij sneller leegraakt. De duurzame batterij van 42 W/u levert genoeg vermogen voor de prestaties van uw beeldscherm, terwijl het Corning® Gorilla® Glass 4 beschermt tegen vallen en ruwe oppervlakken.

Betrouwbare prestaties: dankzij de nieuwste generatie Intel® Core™ Dual beschikt u altijd over het vermogen dat u nodig hebt voor zelfs de langste werkdag.
 
Uitgebreide connectiviteit: maak dankzij één kabel eenvoudig verbinding met het optionele Dell Business dockingstation, Dell Business Thunderbolt dockingstation of Dell Business dockingstation met monitorstandaard. Upgrade naar 4G/LTE om overal verbonden te blijven.
 

Latitude E5290 2 in 1 | Touchscreen | Refurbished

€629,00

Sterk in service

Goede kennis

Beste kwaliteit


• Margeregeling
• Status: Refurbished, zeer goede staat, lichte gebruikssporen
• Formaat: 12,3 inch FHD
• Processor: Intel Core I5-835U
• Videokaart: Intel HD Graphics 5500
Voor meer informatie --> Lees meer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews